2020 er det „første år med offentlig kædekonkurrence“. Som en teknologi, der kan „innovere“ mange industrier, har den opsving, der udløses af blockchain, med succes tiltrukket et stort antal magtfulde virksomheder og hold til at deltage i blockchain-lejren, og blockchain-projekter er dukket op i forskellige lande.

Efterhånden som tiden går, udvikler blockchain-industrien sig hurtigt, og den offentlige kæde er den underliggende infrastruktur i hele blockchain-industrien. Nogle industriinsidere sagde, at den offentlige kæde er som fundamentet for en bygning. Hvis der ikke er nogen offentlig kæde i bundstøtten, er blokkædeanvendelsen som et slot i luften.

På dette marked med hundredvis af kæder vinder kun et par offentlige kæder. Dette betyder, at de vil have et stykke kage på blockchain-markedet og have en relativ indflydelse på dette felt.

Tvillingene, som leder af den nye økonomiske æra, var bestemt til at være ekstraordinære lige fra starten.

Hvor god er Gemini1.0?

Tvillingerne er et tillidssamfunds hjørnesten operativsystem, som blev grundlagt spontant af Hal Finneys tilhængere. Det tog 6 år at udvikle sig. Tvillingene er ikke en offentlig kæde i traditionel forstand, men en flerdimensionel teknologiaggregering af fjerde generation blockchain-teknologigruppe med blockchain som bundlag og kombinerer 5g, AI, bigdata, VR og andre teknologier. Derudover repræsenterer Bitcoin Revolution også en økologisk arkitektur og et økonomisk teknologikoncept, repræsenterer de anonyme, der bygger et tillidssamfund og repræsenterer en ideel form for tillidssamfund.

De store præstationer skabt af Gemini 1.0 er blevet rost af verden. Den helt nye teknologiske arkitektur, dobbelt møntværdisystem og fremragende økologisk arkitektur er alle de grundlæggende elementer for Gemini til at stå øverst i branchen.

Og som Gemini intern mønt, CGC & LGC, er værdien af ​​de to mønter relativt uafhængige og har deres eget prissystem. Ifølge Gemini’s algoritme for konverteringstårn vil priserne på de to valutaer gradvist stige med samfundets kontinuerlige autonomi, hvilket vil fremme de tovejs fordele ved Gemini-samfundet.

For det første vil prisstigningen på mønter få de medlemmer af samfundet, der deltager i udviklingen af ​​Gemini, til at opnå mere høje overskud

På samme tid vil det på grund af den stigende pris fremme flere samfund til at deltage i udvikling og konstruktion af Tvillingene for at fremskynde realiseringen af ​​samfundets autonomi.

For det andet, med stigningen i prisen på mønter og accelerationen af ​​udvekslingsvolumen, vil de fleste mennesker få højere fortjeneste. Jo højere efterspørgsel fra den fælles knude til den øverste knude, hvilket vil fremskynde Gemini’s driftssituation, og flere og flere mennesker ønsker at starte angreb på højere niveauer for at få Gemini til at udvikle sig hurtigere og bedre.

Projekter med høj værdi og højt potentiale vil naturligvis tiltrække samfundets opmærksomhed. Indtil nu er priserne på Gemini’s dobbelte mønter CGC og LGC mere end fordoblet sammenlignet med den oprindelige pris. Forskellige større medier rapporterede, at flere og flere samfund har tilsluttet sig Gemini’s drift og udvikling, hvilket bidrager til udviklingen og layoutet af Gemini og fremskynder realiseringen af ​​samfundets autonomi. Tvillingene, den elskede i den nye æra, har en lys fremtid.

For bedre at udvide økosystemet og indeholde alt i verden med en bedre arkitektur, er vi ved at indvarsle en større opgradering, inden vi går ind i Gemini 2.0 – main-net-opgraderingen.

Comments are closed.