Sijoitusguru Robert Kiyosaki on twiitannut selittämään, miksi Bitcoin ja jalometallit ovat “todellista rahaa”, toisin kuin Fedin tulostama raha, joka “ruuvaa kaikki”
artikkelikuva
Kansikuva osoitteessa www.youtube.com
Sisällys
“Kun Fed tulostaa biljoonia, se ruuvataan kaikki”
“Kulta on vuoden 2009 tyylin puhkeamisen partaalla”: Peter Schiff
Tunnettu todellinen sijoittaja, rikkaan isän, köyhän isän kirjoittaja ja talouskasvattaja Robert Kiyosaki puhuu jälleen Bitcoinista seuraajien armeijalle.

Tänään hän selitti, kuinka Bitcoin, kulta ja hopea ovat “todellista rahaa”, joka voi estää Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmää “ruuvaamasta kaikkia”.

“Kun Fed tulostaa biljoonia, se ruuvataan kaikki”

Robert Kiyosaki on tiedossa oleva Fedin QE-ohjelman vastustaja, joka on ollut käynnissä maaliskuusta lähtien. Hän on lisännyt biljoonaa dollaria Fedin taseeseen sisältäen yritysten pelastamiset ja keskimääräisten Yhdysvaltain kansalaisten selviytymiskatselun.

Mr. Kiyosaki on myös twiitannut monta kertaa ja ilmaissut vastustavansa Kiinassa alkanut ja ympäri maailmaa levinneen pandemian aiheuttamaa sulkeutumista, mutta näyttää nyt osoittavan hidastumisen merkkejä.

Soittaessaan Fed-väärennetyn USD: n vastapainottamiin dollareihin, herra Kiyosaki on kannustanut seuraajiaan sosiaalisessa mediassa ja YouTube-kanavillaan suojaamaan itseään ostamalla kultaa, hopeaa ja Bitcoin Future.

Hieman yli tunti sitten sijoitusguru siirtyi taas Twitteriin muistuttaakseen yhteisöä siitä, että tulostamalla enemmän fiat USD: tä Fed säästää ‘ystäviä’ ja ‘ruuvaa kaikki muut’.

Mr. Kiyosaki kehottaa ihmisiä lopettamaan varkaat säästämällä kultaa, hopeaa ja Bitcoinia

Bitcoin on edelleen negatiivinen trendi, koska se yrittää ottaa pois 10 000 dollaria: Bloomberg

“Kulta on vuoden 2009 tyylin puhkeamisen partaalla”: Peter Schiff

Toinen kullan kannattaja (mutta myös tunnettu Bitcoin-kriitikko), Peter Schiff , on sävellystä kultaa seuraajilleen toistaen, että XAU-hinta on alkamassa puhkeamaan, kuten vuonna 2009.

Tuolloin globaalin asuntolainakriisin jälkeen XAU: n kaupankäynti oli 1 087,50 dollaria, mutta nousi sitten 1 420,25 dollariin vuonna 2010 ja nousi 1,531,00 dollarin tasolle vuonna 2011.

Peter Schiff näyttää odottavan tämän uuden kultarallin olevan suuremmassa mittakaavassa ja uskoo sen kestävän pidempään kuin se oli vuosina 2009-2012.

Comments are closed.